Zorg voor onze 'Coronahelden'

Een hartverwarmende boodschap “Komt goed” enkele dagen geleden op het dak van het U.Z. Leuven waar het hele team van viroloog Marc Van Ranst stond.  

Enorme solidariteit en onbaatzuchtige inzet. We kennen allemaal wel iemand in de zorgsector die buitengewoon fantastisch werk levert in deze extreme omstandigheden waar beschermende kledij en mondmaskers cruciaal zijn voor de veiligheid.

Echter langdurig dragen van mondmaskers kan ook jeuk, irritatie, eczeem; schilfers of extreme droogte ter hoogte van de baardstreek uitlokken of verergeren.

De oplossing?

1/ Was je huid niet met een klassieke zeep maar reinig elke dag met een huidvriendelijk alternatief zoals de 4VOO cleanser die je huid niet uitdroogt maar je huid gezond zal houden.

2/ Neem extra tijd voor je dagelijkse scheerbeurt en gebruik de MEN³ pre-shave als extra beschermlaag tegen irritatie.

3/ Geen tijd om te scheren? Breng 2 keer per dag de MEN³ aftershave aan ter hoogte van de baardstreek. MEN³ werd in de eerste plaats ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baard zoals jeuk, eczeem, schilfers, rode vlekken, baardroos en extreem droge en geïrriteerde huid.

4/ Mannen met baarden masseren ook best de aftershave in de baardharen. Zo worden deze soepel en ruikt je baard bovendien subtiel mannelijk aantrekkelijk.

Beter voorkomen dan genezen? Start de dag elke morgen met de MEN³ aftershave.

Movember Survival Guide

Vermijd jeuk en schilfers: de onmisbare Movember baard- en snor verzorging.

Keuzevrijheid of Keuzestress?

Keuzevrijheid lijkt geweldig, toch? Maar te veel keuze kan overweldigend zijn. Psychologen noemen dit keuzeparadox. Hoe meer opties we hebben, hoe moeilijker het wordt om een beslissing te nemen. Als je geconfronteerd wordt met tientallen producten, hoe weet je dan wat je écht nodig hebt?

Alles wat je écht moet weten over collageen!

Collageen: het wondermiddel voor een eeuwig jonge huid! Is het echt zo effectief of is het een marketinghype? Alles wat je écht moet weten over collageen en het Collagen Elixir

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x