Movember Survival Guide

Movember_teelbalkanker_prostaatkanker

Zo hou je je snor, baard en huid in topvorm.

Het is bijna zover—Movember! Tijd om die baard of snor met trots te laten groeien en een statement te maken. Maar laten we eerlijk zijn: het laten staan van gezichtsbeharing kan toch wat ongemakken geven. Van jeuk en schilfers tot een baard die niet zo fris ruikt als je zou willen. 

Hier is jouw stappenplan voor een Movember zonder irritaties:

1. Jeuk? Niet met een goede reiniging!

Als je normaal gesproken een gladgeschoren gezicht hebt, kan die nieuwe baardgroei behoorlijk gaan jeuken. Dat komt vaak door dode huidcellen die zich ophopen onder de baardharen. Reinigen is de eerste stap. De MEN³ Beard & Face Cleanser reinigt niet alleen je baard, snor en huid grondig, maar ontsmet ook meteen, wat de kans op irritaties vermindert. En omdat de formule ook verzorgende ingrediënten bevat, voelt je huid weer fris aan.

2. Droge schilfers? Bye bye, snowflakes!

Een van de meest voorkomende problemen tijdens het laten groeien van een baard is een droge, jeukende en schilferige huid. Dit ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, het kan ook behoorlijk vervelend aanvoelen. De MEN³ Aftershave & Beard Balm biedt hier een krachtige oplossing. Het hydrateert de huid onder je baard en zorgt ervoor dat die vervelende schilfers verdwijnen. Bovendien wordt je baard direct soepeler en zachter, met een subtiele glans. Geen droge wintervacht meer!

3. Voedsel in je baard? Weg met die restjes

Oké, laten we eerlijk zijn: een volle baard is prachtig, maar het kan ook een magneet zijn voor etensresten. Niemand wil dat zijn baard verandert in een opslagplaats voor kruimels. Toch? Dagelijks reinigen met de MEN³ Beard & Face Cleanser zorgt ervoor dat je baard fris, glanzend en hygiënisch blijft.

4. Minder aangename geur? Houd het fris

Behalve dat een snor en baard soms wat droog en stug kan aanvoelen, kan het ook een minder frisse geur ontwikkelen. Vooral als je baard wat langer wordt. Gelukkig zorgt de MEN³ Aftershave & Beard Balm er niet alleen voor dat je baard er goed uitziet, maar ook lekker ruikt. De natuurlijke ingrediënten verzorgen en verzachten je baard, terwijl ze een subtiele, mannelijke en woest aantrekkelijke geur achterlaten. "Look behind you. There's going to be a crowd!”

Conclusie: Zo tackle je Movember met stijl

Of je nu een baard laat staan om Movember te steunen of gewoon omdat je ervan houdt, zorg ervoor dat je die baard en je huid goed verzorgt. Met de MEN³ Beard & Face Cleanser en MEN³ Aftershave & Beard Balm heb je alles in huis om de meest voorkomende problemen aan te pakken en de maand fris, stijlvol en comfortabel door te komen.

Je snor en baard verdienen de beste zorg. En jij toch ook?

Tip: Perfect voor de maand Movember! De reismodellen (reiniger & balsem) bevatten net genoeg product voor 1 maand dagelijks gebruik.


movember_beardbalsem


* Movember is meer dan alleen een snor. Movember is een novemberactie waarbij mannen een snor laten staan om aandacht te vragen voor mannengezondheid. Mannen laten dan hun snor staan om aandacht te vragen voor mannelijke gezondheidskwesties zoals prostaatkanker, teelbalkanker, depressies en zelfmoordpreventie. Op 1november is de startdatum  Laat je scheermes in de kast liggen en start je snortransformatie. Samen maken we van november de maand van de mannengezondheid! 




Keuzevrijheid of Keuzestress?

Keuzevrijheid lijkt geweldig, toch? Maar te veel keuze kan overweldigend zijn. Psychologen noemen dit keuzeparadox. Hoe meer opties we hebben, hoe moeilijker het wordt om een beslissing te nemen. Als je geconfronteerd wordt met tientallen producten, hoe weet je dan wat je écht nodig hebt?

Alles wat je écht moet weten over collageen!

Collageen: het wondermiddel voor een eeuwig jonge huid! Is het echt zo effectief of is het een marketinghype? Alles wat je écht moet weten over collageen en het Collagen Elixir

Zon, stedentrip of avontuur? Neem je MEN³ essentials mee!

Pak je MEN³ essentials nu in en geniet de hele zomer van een gezonde, stralende huid! Klaar? Fijne vakantie!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x