Zon, stedentrip of avontuur? Neem je MEN³ essentials mee!

Of je nu naar een zonnig oord reist of een leuke stedentrip plant, aandacht voor je huid is onmisbaar. "Daarom neem ik, Renzy Tielens, altijd mijn favoriete verzorgingsproducten mee". Want ook mannenhuid heeft hydratatie en verzorging nodig, zeker na blootstelling aan de zon.

Mijn absolute toppers zijn de MEN³ Time Out Moisturizer en de MEN³ Aftershave & Beard Balm (dewelke nu ook bestaat in handig reisformaat). Perfect voor zowel mannen die scheren als die een baard dragen.

Waarom de MEN³ Time Out Moisturizer?

Deze moisturizer is mijn redder in nood voor mijn typisch mannelijke huid die na een dagje zon droog en trekkerig aanvoelt. De Time Out Moisturizer hydrateert niet alleen optimaal, maar zorgt ook voor een zichtbaar gladdere en gezondere huid. Mijn zongebruinde tint komt er dankzij deze crème nóg mooier uit.

Een stukje wetenschap achter de werking:
  • MultiMoist CLR™: Verhoogt de hydratatiegraad van de huid tot 173% na 8 uur (vergeleken met placebo).
  • Annonasense CLR™ & zijdepeptiden: Verbeteren en beschermen de huid tegen veroudering. (prijs van de innovatie in 2021)

MEN³ Aftershave & Beard Balm: kalmte en verzorging

Glad of met baard, elke man verdient een zachte huid en een verzorgde baard. Deze balm kalmeert en verfrist als een zachte bries na een warme dag. Extra fijn: hij is vrij van alcohol en parabenen, dus geen irritatie of prikkende sensatie.

Tip van de MENcare-experts:

  • Extra bescherming: Gebruik altijd een zonnecrème met factor 50 om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.
  • Reiniging is de basis: Vergeet niet om je huid goed te reinigen voor een optimale verzorging.

Waarom je deze toppers niet mag missen:

  1. MEN³ Time Out Moisturizer: Hydrateert maximaal, verbetert de huid en beschermt tegen veroudering.
  2. MEN³ Aftershave & Beard Balm: Hydrateert, kalmeert en is geschikt voor de gevoelige huid, na het scheren en voor baardverzorging.
  3. Een aangepaste reiniging voor huid en baard: de basis voor elke goede huidverzorging;
  4. Zonnebescherming SPF 50: Essentieel voor bescherming tegen de zon.

Met deze essentials ben je klaar voor elke reis, ongeacht de bestemming. Pak ze net zoals ik nu in en geniet van een gezonde, gehydrateerde huid en baard de hele zomer lang! Geniet van je vakantie!


Movember Survival Guide

Vermijd jeuk en schilfers: de onmisbare Movember baard- en snor verzorging.

Keuzevrijheid of Keuzestress?

Keuzevrijheid lijkt geweldig, toch? Maar te veel keuze kan overweldigend zijn. Psychologen noemen dit keuzeparadox. Hoe meer opties we hebben, hoe moeilijker het wordt om een beslissing te nemen. Als je geconfronteerd wordt met tientallen producten, hoe weet je dan wat je écht nodig hebt?

Alles wat je écht moet weten over collageen!

Collageen: het wondermiddel voor een eeuwig jonge huid! Is het echt zo effectief of is het een marketinghype? Alles wat je écht moet weten over collageen en het Collagen Elixir

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x